Изображение

От изказванията на Лютви Местан днес може да си извадим следните поуки:
“Аз не съм в състояние да посоча човек или политически субект, който е посочил вече сакралното име Пеевски. Кой точно е споменал името Делян Пеевски, не си спомням.”
След като никой не си спомня кой е споменал името на г-н Делян Пеевски за щеф на ДАНС, логичният извод е, че името на въпросния господин е било вдигнато на табела. Така обяснено би се приело за по-нормално. Няма само протестиращите да вдигат табели, я?
“Джейхан Ибрямов е всичко друго, но не и „калинка.”
Ако приемем казаното от г-н Местан за вярно, то много се надяваме въпросният господин да не се окаже поредния заместник министър – „търтей”
“Лиляна Павлова очаква хилаво бебе от министерството на инвестиционното проектиране”.
Ако очаква хилаво бебе от цяло министерство, въпросът е – кой е бащата? А ако случайно не си спомня, в никакъв случай да не пита Лютви Местан. Той със сигурност няма да помни! 
Към Баста: 
Извиняваме се за неудобството, ако не сме разбрали правилно поканата за присъствие на Учредителното събрание на партия Баста, но явно не сме прочели между редовете. 
Имаме, обаче следния въпрос: След като г-н Найденов казва, че е практика да се изпращат покани до всички политически партии, дали от Баста са изпратили същите писма и до БСП, Герб, ДПС, Атака и …защо?
В изказването си говорим за “амеба”, тъй като сметнахме, че като ветеринар г-н Найденов ще ни разбере най-правилно. И не на последно място, бихме искали да му пожелаем това, което ни казваха преди година и на нас от Глас народен, и то е: „За какво ви е да се занимавате с политика, това е мръсна работа!”

Advertisements