Етикети

, , , ,

ИзображениеОт неделя вечер, Чалгария (бивша България) завладя Великобритания! И то без никаква военна намеса, лукав преврат или друга насилствена интервенция.

Обединеното Кралство се предаде духовно и стана част от азисобожилозановия лайвстайл посредством апокалиптичната сила на КЮЧЕКА!

Пуснете си това, поне след 40-тата секунда:

Надявам се видяхте и най-вече чухте, американския Криско, озаглавен Джейсън Деруло, който за една нощ успя да чалгира нация дала на света The Beatles, Pink Floyd, Queen, Black Sabbath, Sex Pistols, Duran Duran, Oasis и хиляди други. Някой заблуден има ли, все още да повтаря в транс, че Чалгата умирала?

Според специалистите, изпълнител, който успее да качи своя песен до върха на Британския хит-парад, дори и само за една седмица, става моментално милионер от продажби и може да се пенсионира на момента, заедно с фамилията си до трето коляно. А Дерулото го направи с тарамбуки и зурни в стил оркестър „Чака-рака” и подобните корифеи на фантасмагоричния музикален стил „балканто”.

Явно подведени по ориенталската екзотика, уж консервативните британци, капитулираха духовно, купувайки като невидели, хардкор Чалга, маскирана на Ар-енд-Би, Хип-Хоп и Денс-Поп. А сега иди обяснявай на 13-годишните чакаракейчета по земите нашенски, че Чалгата е кофти продукт! Моментално ще те зашлевят с репликата „Алоооооууууу! Т’ва е Номер 1 в Англия, бееееееее!”.

Матова ситуация. Ако до сега си мислехме, че в краен случай, всичко може да се реши с емиграция към дестинация (примерно) Лондон, нещата вече са извън контрол.

Защото, както днес Деруло с чака-рака тромпетките на Гъмзата завладява Англия, така утре Bon Jovi ще покорят Америка с кавър на „Тигре, Тигре”, Селин Дион ще разбие чарта на Канада със слоу версия на „Селската баня”, Ерос Рамацоти ще е Номер Едно в Италия с нова версия на „Едно ферари с цвят червен”, а Андреа Бочели, ще извива глас с нещо на … Андреа.

Същата Андреа, която от десетина дни тръгна на училище в един клас с Валери Божилозанов. И за първия им учебен ден се изписаха няколко ре-тиража на „Война и мир”, бушуващи между двете крайности. От пълно анатемосване, до лицемерна защита.

Само за сведение, гюбекът на Джейсън Деруло, наречен „Talk Dirty”, за около 45 дни има близо 12 милиона гледания в YouTube. А новото видео на Alice In Chains едва 416 000!?!?! Междувременно въпросната чалгия е на върха и в Австралия, а в Нова Зеландия и Ирландия е на втора позиция.

Ако случайно нещо сте се ядосали на Азис или Тони Стораро, вече можете спокойно да го обиждате не на Анадолец, а на Британец!

Деруло свърши работата …

Трябва да се мисли за планетарно спасение. Тези дни са актуални еднопосочните билети до Марс. Все още са скъпички, ама ако това е единствен начин да съхраниш нормалността в черепната си кутия, май си струва риска.

Васко Громков – VaGro

Advertisements